De logica van WerkZorg

Beter presterend, dus beter renderend

Wij zijn de partij die arbo voor de zakelijke dienstverlening revolutionair anders vorm geeft zodat uw lijnmanagement aantoonbaar meer rendement uit het menselijk kapitaal haalt.

Maar WerkZorg is meer dan een unieke aanpak en methodes. Wij geloven in uw organisatie en uw mensen. Wij zijn gedreven door de verhalen achter de manager en door de menselijke maat.

Wij werken vanuit onze kracht met en voor u. Authentiek en gepassioneerd.

Daar mag u ons op afrekenen. Letterlijk.

Arbo dienstverlening is gegijzeld door een collectief denksysteem waarin routines en platgetreden paden de dienst uitmaken. Niets is meer onderscheidend en de toevoegde waarde ligt vaak bij basaal verzuimmanagement. Wij geloven in de omkering van het principe. Niet oplappen maar presterend houden. De individuele werknemer is verantwoordelijk voor zijn eigen groei en arbeidssatisfactie. Een betrokken onderneming ondersteunt hem daarbij. Daar worden beide partijen beter van. Wij maken werknemers beter. Niet alleen van ziek naar hersteld, maar van ziek naar beter. Beter presterend, dus beter renderend. Natuurlijk, wij grijpen in bij ziekte en verzuim; snel en adequaat. Transparant en met een gebruiksvriendelijk systeem die de manager aan het roer zetten.

Informatiefolder >>

De arbo wisselweken zijn een initiatief van WerkZorg Nederland en mede mogelijk gemaakt door Redrumbureau

home